NSOC Nieuwsbrief | Oktober 2022

In deze nieuwsbrief leest u een interview met de nieuwe directeur van NSOC, Joost van Slobbe. Er komen twee teammanagers aan het woord: Tom Zuidam (Operationele Strategie en Planning) en Jelmer Visser (HUB) vertellen over hun achtergrond, rol en plannen. Het NSOC-lab Exit organiseerde op 29 september jl. een partnerconferentie over de door- en uitvoer van verdovende middelen naar het Verenigd Koninkrijk. Het afgelopen jaar onderzocht, leerde en controleerde dit lab wat er achter deze illegale markt schuilgaat. Publieke en private partners (zoals de ferrybedrijven, vervoerders en Transport en Logistiek Nederland) maar ook vertegenwoordigers van de Engelse National Crime Agency waren van de partij. En tot slot bevat de nieuwsbrief een aantal vacatures bij NSOC.