Archief

Op deze website vindt u actuele en betrouwbare informatie van en over NSOC. Bent u op zoek naar oudere informatie? Of zoekt u een document dat op deze site heeft gestaan? Dan kunt u terecht in het webarchief. Klik hier om naar het webarchief te gaan. 

Waarom is oude informatie belangrijk?

Volgens de archiefwet moet informatie van de overheid bewaard blijven en voor iedereen te bekijken zijn. Informatie die we in het verleden op onze website hebben gezet, kan belangrijk zijn voor bijvoorbeeld cultuurhistorisch onderzoek. Ook kunnen bedrijven en burgers rechten ontlenen aan de informatie op onze website. In dat geval kan eerder gepubliceerde informatie een bron zijn voor bewijsvoering. Daarom bewaren we oude pagina’s van deze website in ons archief.

Hoe werkt het webarchief?

Het webarchief toont dagelijks een kopie van de website tegenondermijnendecriminaliteit.nl. U kunt het webarchief op twee manieren gebruiken:

  • U kunt door de site navigeren op een bepaalde dag in het verleden, door op de kalender (in de grijze balk links op het scherm) een datum te kiezen. U kunt teruggaan tot 15 februari 2023. 
  • Via de zoekbalk (onder de kalender) kunt u de site doorzoeken. Het zoekvenster rechts in de blauwe balk werkt niet in het webarchief.