Wetenschap betrokken bij NSOC

Woensdag 7 december hield NSOC een mooie en inspirerende bijeenkomst met 16 wetenschappers op het gebied van ondermijnende criminaliteit. Het was de introductiebijeenkomst van de NSOC Reflectiegroep. Deze Reflectiegroep komt vier keer per jaar bijeen en reflecteert op en adviseert ten aanzien van de activiteiten en aanpak van NSOC. Dit was de eerste kennismaking.

Adviezen wetenschappers

,,De adviezen en kennis vanuit de wetenschap zijn waardevol voor NSOC. Vanuit verschillende achtergronden en expertises kijken zij naar het probleem van ondermijnende criminaliteit. Het was erg interessant om daarover met elkaar in gesprek te gaan. Niet alleen om te kijken hoe zij NSOC kunnen ondersteunen, maar ook wat ons samenwerkingsverband voor de wetenschap kan betekenen. Daar zagen we al veel kansen voor mooie samenwerkingen.” zegt Joost van Slobbe, directeur NSOC.

Reflectiegroep Introductiebijeenkomst 7 dec.
Beeld: ©NSOC
Eerste bijeenkomst wetenschappers betrokken bij NSOC